Cognom AbdoulkaderSaber més respecte al cognom Abdoulkader és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdoulkader sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdoulkader.

El cognom Abdoulkader en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdoulkader, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdoulkader és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdoulkader

Veure mapa del cognom Abdoulkader

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdoulkader en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdoulkader, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdoulkader que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdoulkader, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdoulkader. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdoulkader és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdoulkader del món

 1. Djibouti Djibouti (3645)
 2. Níger Níger (3306)
 3. França França (121)
 4. Camerun Camerun (56)
 5. Burkina Faso Burkina Faso (44)
 6. Qatar Qatar (6)
 7. Suècia Suècia (5)
 8. Bèlgica Bèlgica (4)
 9. Estats Units Estats Units (3)
 10. Benín Benín (2)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. Costa d Costa d'Ivori (1)
 13. Alemanya Alemanya (1)
 14. Índia Índia (1)
 15. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdoulkader en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdoulkader poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdoulkader és un cognom més freqüent, i en quins països Abdoulkader és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdoulkader ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdoulkader fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdoulkader.

No tots els cognoms similars al cognom Abdoulkader tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdoulkader que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdoulkader pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdoulkader, com podem comprovar.

 1. Abdulkader
 2. Abdelkader
 3. Abdulkadir
 4. Abdelqader
 5. Abdoulaye
 6. Abdelkadir
 7. Abd-el-kader
 8. Abdoulkarim
 9. Abdel-kader
 10. Abdel kader
 11. Abdeljaber
 12. Abdelkamel
 13. Abdelkazem
 14. Abdul-amir
 15. Abdul-qadir
 16. Abdulhadi
 17. Abdulkareem
 18. Abdulkarim
 19. Abdullayev
 20. Abdoulahi
 21. Abdullaev
 22. Abdelgadir
 23. Abdulsayed
 24. Abdoulie
 25. Abdul amir
 26. Abdul gadir
 27. Abdoullah
 28. Abdelkabir
 29. Abdalkarem
 30. Abdulsatar
 31. Abdulaev
 32. Abdoullahi
 33. Abdullayew
 34. Abdoul aziz
 35. Abdoula
 36. Abdalahe
 37. Abdelhadi
 38. Abdelhady
 39. Abdelkarim
 40. Abdelkhalek