Cognom AbdelqaderSaber més respecte al cognom Abdelqader és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelqader sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelqader.

El cognom Abdelqader en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelqader, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelqader és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelqader

Veure mapa del cognom Abdelqader

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelqader en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelqader, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelqader que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelqader, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelqader. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelqader és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelqader del món

 1. Egipte Egipte (1941)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (1894)
 3. Estats Units Estats Units (228)
 4. Qatar Qatar (74)
 5. Jordània Jordània (57)
 6. Kuwait Kuwait (37)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (36)
 8. Austràlia Austràlia (4)
 9. Canadà Canadà (4)
 10. Israel Israel (4)
 11. Anglaterra Anglaterra (3)
 12. Bèlgica Bèlgica (2)
 13. Suècia Suècia (2)
 14. Àustria Àustria (1)
 15. Alemanya Alemanya (1)
 16. Algèria Algèria (1)
 17. Finlàndia Finlàndia (1)
 18. Líbia Líbia (1)
 19. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 20. Filipines Filipines (1)
 21. Pakistan Pakistan (1)
 22. Síria Síria (1)
 23. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelqader en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelqader poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelqader és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelqader és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelqader ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelqader. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelqader ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelqader tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelqader que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelqader o algun dels cognoms similars a Abdelqader no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelqader a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelqader diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelkader
 2. Abdeljaber
 3. Abdelgadir
 4. Abdelkadir
 5. Abdel-kader
 6. Abdulkader
 7. Abdel kader
 8. Abdelhadi
 9. Abdelhady
 10. Abdelkamel
 11. Abdelkazem
 12. Abdelmalek
 13. Abdelsayed
 14. Abdul-qadir
 15. Abdulkadir
 16. Abdoulkader
 17. Abdelatef
 18. Abdelhamed
 19. Abdelwahed
 20. Abdeladim
 21. Abdelhakem
 22. Abd-el-kader
 23. Abdel naser
 24. Abdelkabir
 25. Abdeluahed
 26. Abdeljabar
 27. Abdalahe
 28. Abdela
 29. Abdelaal
 30. Abdelah
 31. Abdelali
 32. Abdelatif
 33. Abdelaziz
 34. Abdelfatah
 35. Abdelhafid
 36. Abdelhak
 37. Abdelhakim
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhamid
 40. Abdelhay