Cognom Abdul-wadudSaber més respecte al cognom Abdul-wadud és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-wadud sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-wadud.

El cognom Abdul-wadud en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-wadud, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-wadud és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-wadud

Veure mapa del cognom Abdul-wadud

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-wadud en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-wadud, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-wadud que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-wadud, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-wadud. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-wadud és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-wadud del món

 1. Estats Units Estats Units (5)
 2. Kenya Kenya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-wadud en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-wadud poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-wadud és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-wadud és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-wadud ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-wadud. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-wadud ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-wadud tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-wadud que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-wadud o algun dels cognoms similars a Abdul-wadud no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-wadud a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-wadud diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-wahid
 2. Abdul-ahad
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-hamid
 5. Abdul-majid
 6. Abdul-qadir
 7. Abdul-rasul
 8. Abdul-samad
 9. Abdul-wakil
 10. Abdel-wahid
 11. Abdalwadoud
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-ghafur
 17. Abdul-hakim
 18. Abdul-hameed
 19. Abdul-haqq
 20. Abdul-jalil
 21. Abdul-karim
 22. Abdul-qayyum
 23. Abdul-quddus
 24. Abdul-rahim
 25. Abdul-rashid
 26. Abdul-raziq
 27. Abdul-salam
 28. Abdul-shakur
 29. Abdul-wahhab
 30. Abdul-zahir
 31. Abdulahad
 32. Abdularuf
 33. Abdulhadi
 34. Abdulhamid
 35. Abdulkadir
 36. Abdullahu
 37. Abdel-wahab
 38. Abdul-latif
 39. Abdel-hadi
 40. Abdulsayed