Cognom AbderraoufSaber més respecte al cognom Abderraouf és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderraouf sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderraouf.

El cognom Abderraouf en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderraouf, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderraouf és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderraouf

Veure mapa del cognom Abderraouf

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderraouf en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderraouf, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderraouf que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderraouf, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderraouf. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderraouf és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderraouf del món

 1. Algèria Algèria (187)
 2. Marroc Marroc (136)
 3. Mauritània Mauritània (34)
 4. Tunísia Tunísia (8)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Suïssa Suïssa (1)
 8. Egipte Egipte (1)
 9. Espanya Espanya (1)
 10. França França (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderraouf en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderraouf poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderraouf és un cognom més freqüent, i en quins països Abderraouf és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abderraouf fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abderraouf.

No tots els cognoms similars al cognom Abderraouf tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abderraouf que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abderrahim
 2. Abderraman
 3. Abderrazak
 4. Abderrafie
 5. Abderrafik
 6. Abderrafia
 7. Abderrazek
 8. Abderrazaq
 9. Abderrahin
 10. Abderrazik
 11. Abderrayab
 12. Abderrahman
 13. Abderrazzak
 14. Abdurrahim
 15. Abderahim
 16. Abderrahmen
 17. Abderrazzaq
 18. Abderrahime
 19. Abderrezak
 20. Abderzak
 21. Abderazak
 22. Abderson
 23. Abderazek
 24. Abderrachid
 25. Abderemane
 26. Abderrahaman
 27. Abderrahmane
 28. Abderrahmani
 29. Abdorf
 30. Abdurrahman
 31. Abedrabbo
 32. Abdouraman
 33. Abderahman
 34. Abderezak
 35. Abderazzak
 36. Abdraeva
 37. Abdraev
 38. Abd rabo
 39. Abdraman
 40. Abdirov