Cognom AbeidallahSaber més respecte al cognom Abeidallah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeidallah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeidallah.

El cognom Abeidallah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeidallah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeidallah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeidallah

Veure mapa del cognom Abeidallah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeidallah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeidallah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeidallah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeidallah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeidallah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeidallah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeidallah del món

 1. Mauritània Mauritània (1054)
 2. Algèria Algèria (301)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeidallah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeidallah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeidallah és un cognom més freqüent, i en quins països Abeidallah és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeidallah. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeidallah ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeidallah fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeidallah.

No tots els cognoms similars al cognom Abeidallah tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeidallah que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abeidalla
 2. Abdallah
 3. Abeidella
 4. Abd-allah
 5. Abdalla
 6. Abdallahi
 7. Abdellah
 8. Abdillah
 9. Abdullah
 10. Abdollah
 11. Abdalah
 12. Abduallah
 13. Abd allah
 14. Abdalaah
 15. Abdeallah
 16. Abadalalh
 17. Abadilla
 18. Abdala
 19. Abdalahe
 20. Abdalahi
 21. Abdelah
 22. Abdelilah
 23. Abdella
 24. Abdellahi
 25. Abdilla
 26. Abdillahi
 27. Abdollahi
 28. Abdulah
 29. Abdulla
 30. Abdullahi
 31. Abdullahu
 32. Abedillo
 33. Abdelelah
 34. Abdelillah
 35. Aabdullah
 36. Abidal
 37. Abdoullah
 38. Abdall
 39. Abidali
 40. Abidaly