Cognom AbdisalanSaber més respecte al cognom Abdisalan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdisalan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdisalan.

El cognom Abdisalan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdisalan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdisalan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdisalan

Veure mapa del cognom Abdisalan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdisalan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdisalan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdisalan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdisalan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdisalan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdisalan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdisalan del món

 1. Somàlia Somàlia (6470)
 2. Kenya Kenya (2099)
 3. Estats Units Estats Units (16)
 4. Etiòpia Etiòpia (9)
 5. Kazakhstan Kazakhstan (9)
 6. Suècia Suècia (9)
 7. Djibouti Djibouti (4)
 8. Kirguizistan Kirguizistan (4)
 9. Canadà Canadà (3)
 10. Dinamarca Dinamarca (1)
 11. Egipte Egipte (1)
 12. Anglaterra Anglaterra (1)
 13. Islàndia Islàndia (1)
 14. Noruega Noruega (1)
 15. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdisalan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdisalan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdisalan és un cognom més freqüent, i en quins països Abdisalan és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdisalan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdisalan, com podem comprovar.

 1. Abdesalam
 2. Abdeselan
 3. Abdeselam
 4. Abdeslam
 5. Abdesslam
 6. Abdesamad
 7. Abdessalam
 8. Abdeslami
 9. Abdessamad
 10. Abdikadir
 11. Abdis
 12. Abdussalaam
 13. Avedisian
 14. Avedissian
 15. Abdias
 16. Abdesselam
 17. Abdesslem
 18. Abdeslem
 19. Abdessalem
 20. Abdishakur
 21. Abidjan
 22. Abdiaziz
 23. Abdiaj
 24. Abdessalami
 25. Abadias
 26. Abdessamie
 27. Abdus
 28. Avedikian
 29. Avetisian
 30. Avetisyan
 31. Abdessadik
 32. Abd khalid
 33. Abdessamed
 34. Abdessadek
 35. Abdić
 36. Avdija
 37. Avdijaj
 38. Abu daqah
 39. Abd karim
 40. Abd ghani