Cognom AbdesslamSaber més respecte al cognom Abdesslam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdesslam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdesslam.

El cognom Abdesslam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdesslam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdesslam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdesslam

Veure mapa del cognom Abdesslam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdesslam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdesslam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdesslam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdesslam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdesslam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdesslam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdesslam del món

 1. Algèria Algèria (4850)
 2. Marroc Marroc (239)
 3. França França (206)
 4. Tunísia Tunísia (9)
 5. Espanya Espanya (5)
 6. Alemanya Alemanya (3)
 7. Bèlgica Bèlgica (1)
 8. Brasil Brasil (1)
 9. Canadà Canadà (1)
 10. Egipte Egipte (1)
 11. Nova Caledònia Nova Caledònia (1)
 12. Rússia Rússia (1)
 13. Suècia Suècia (1)
 14. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdesslam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdesslam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdesslam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdesslam és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdesslam ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdesslam tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdesslam que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdesslam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdesslam, com podem comprovar.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslam
 3. Abdesselam
 4. Abdesslem
 5. Abdessalam
 6. Abdesalam
 7. Abdeslami
 8. Abdeslem
 9. Abdessalem
 10. Abdessalami
 11. Abdesselem
 12. Abdeselan
 13. Abdessamad
 14. Abdessamie
 15. Abdussalaam
 16. Abdesamad
 17. Abdessamed
 18. Abdisalan
 19. Abdessamia
 20. Abbadessa
 21. Abdessadik
 22. Abdessadek
 23. Abdes
 24. Abdessadki
 25. Abdessemed
 26. Abades
 27. Abatecola
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdoussi
 31. Abdus
 32. Avedissian
 33. Abdias
 34. Abd karim
 35. Abdiaj
 36. Abdek
 37. Abadez
 38. Abadias
 39. Abdikadir
 40. Abts