Cognom AbdessalamSaber més respecte al cognom Abdessalam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessalam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessalam.

El cognom Abdessalam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessalam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessalam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessalam

Veure mapa del cognom Abdessalam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessalam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessalam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessalam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessalam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessalam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessalam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessalam del món

 1. Algèria Algèria (967)
 2. Marroc Marroc (511)
 3. Txad Txad (385)
 4. Egipte Egipte (305)
 5. Mauritània Mauritània (97)
 6. Estats Units Estats Units (15)
 7. Espanya Espanya (5)
 8. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 9. Tunísia Tunísia (4)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 11. França França (2)
 12. Brasil Brasil (1)
 13. Camerun Camerun (1)
 14. Itàlia Itàlia (1)
 15. Jordània Jordània (1)
 16. Líbia Líbia (1)
 17. Oman Oman (1)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Suècia Suècia (1)
 20. Síria Síria (1)
 21. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessalam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessalam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessalam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessalam és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdessalam ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdessalam fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdessalam.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdessalam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdessalam, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdessalam o algun dels cognoms similars a Abdessalam no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdessalam a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdessalam diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdesslam
 2. Abdesselam
 3. Abdessalem
 4. Abdesalam
 5. Abdessalami
 6. Abdeselam
 7. Abdeslam
 8. Abdessamad
 9. Abdussalaam
 10. Abdesslem
 11. Abdesselem
 12. Abdeslami
 13. Abdessamie
 14. Abdessadik
 15. Abdesamad
 16. Abdeslem
 17. Abdessamed
 18. Abdessadek
 19. Abdisalan
 20. Abdessamia
 21. Abdessadki
 22. Abdeselan
 23. Abdessemed
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abd karim
 28. Abdes
 29. Abades
 30. Abatecola
 31. Abdikadir
 32. Abdis
 33. Abdous
 34. Abdoussi
 35. Abdus
 36. Avedissian
 37. Abtsiauri
 38. Abdias
 39. Abdiaziz
 40. Abu daqah