Cognom AbdesalamSaber més respecte al cognom Abdesalam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdesalam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdesalam.

El cognom Abdesalam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdesalam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdesalam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdesalam

Veure mapa del cognom Abdesalam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdesalam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdesalam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdesalam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdesalam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdesalam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdesalam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdesalam del món

 1. Egipte Egipte (366)
 2. Iemen Iemen (8)
 3. Espanya Espanya (7)
 4. Argentina Argentina (6)
 5. Algèria Algèria (5)
 6. Mauritània Mauritània (3)
 7. Brasil Brasil (1)
 8. Canadà Canadà (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Grècia Grècia (1)
 11. Itàlia Itàlia (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)
 13. Marroc Marroc (1)
 14. Qatar Qatar (1)
 15. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 16. Sudan Sudan (1)
 17. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdesalam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdesalam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdesalam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdesalam és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdesalam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdesalam, com podem comprovar.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslam
 3. Abdesslam
 4. Abdessalam
 5. Abdeslami
 6. Abdesselam
 7. Abdesslem
 8. Abdesamad
 9. Abdeslem
 10. Abdessalem
 11. Abdisalan
 12. Abdessalami
 13. Abdeselan
 14. Abdessamad
 15. Abdussalaam
 16. Abdesselem
 17. Abdessamie
 18. Abdessadik
 19. Abdessamed
 20. Abdessadek
 21. Abd karim
 22. Abdessamia
 23. Abdes
 24. Abdessadki
 25. Abades
 26. Abatecola
 27. Abbadessa
 28. Abdikadir
 29. Abdis
 30. Abdus
 31. Abdias
 32. Abd khalid
 33. Abdishakur
 34. Abdiaziz
 35. Abu daqah
 36. Abdagic
 37. Abd aziz
 38. Abdiaj
 39. Abdek
 40. Abdessemed