Cognom AbbotsSaber més respecte al cognom Abbots és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbots sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbots.

El cognom Abbots en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbots, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbots és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbots

Veure mapa del cognom Abbots

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbots en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbots, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbots que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbots, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbots. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbots és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbots del món

 1. Anglaterra Anglaterra (90)
 2. Gal·les Gal·les (9)
 3. Estats Units Estats Units (6)
 4. Escòcia Escòcia (3)
 5. Sud-àfrica Sud-àfrica (3)
 6. Austràlia Austràlia (2)
 7. Indonèsia Indonèsia (2)
 8. Barbados Barbados (1)
 9. Brasil Brasil (1)
 10. Canadà Canadà (1)
 11. Suïssa Suïssa (1)
 12. Espanya Espanya (1)
 13. Índia Índia (1)
 14. Saint Kitts i Nevis Saint Kitts i Nevis (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbots en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbots poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbots és un cognom més freqüent, i en quins països Abbots és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbots ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbots. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbots ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbots fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbots.

No tots els cognoms similars al cognom Abbots tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbots que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbots pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbots, com podem comprovar.

 1. Abbotts
 2. Abdous
 3. Abts
 4. Aubets
 5. Abats
 6. Abbotson
 7. Abades
 8. Abdis
 9. Abdus
 10. Abitz
 11. Aboites
 12. Aboytes
 13. Abdias
 14. Abudas
 15. Abetz
 16. Abdes
 17. Abadez
 18. Abadias
 19. Abdoussi
 20. Aboitiz
 21. Apitz
 22. Abdk
 23. Abdić
 24. Abdiji
 25. Aftis
 26. Abdiaj
 27. Abudoj
 28. Abdz
 29. Abdek
 30. Avtzis
 31. Aftiss
 32. Abbadessa
 33. Abbattista
 34. Abbatucci
 35. Avdic
 36. Avetik
 37. Abtouche
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija