Cognom Abd khalidSaber més respecte al cognom Abd khalid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd khalid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd khalid.

El cognom Abd khalid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd khalid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd khalid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd khalid

Veure mapa del cognom Abd khalid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd khalid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd khalid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd khalid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd khalid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd khalid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd khalid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd khalid del món

 1. Malàisia Malàisia (82)
 2. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd khalid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd khalid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd khalid és un cognom més freqüent, i en quins països Abd khalid és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd khalid. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd khalid ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abd khalid tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd khalid que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd khalid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd khalid, com podem comprovar.

 1. Abd karim
 2. Abd ghani
 3. Abdikadir
 4. Abd aziz
 5. Abdeslami
 6. Abdessamad
 7. Abdessamie
 8. Abdessadik
 9. Abdesamad
 10. Abdessamed
 11. Abdessalam
 12. Abdessalem
 13. Abdishakur
 14. Abdesalam
 15. Abdisalan
 16. Abdiaziz
 17. Abdagic
 18. Abdessamia
 19. Abdeselam
 20. Abdeslam
 21. Abdis
 22. Abdoussi
 23. Abdussalaam
 24. Abdesslam
 25. Abdias
 26. Abdesselam
 27. Abdesslem
 28. Abdeslem
 29. Abdessadek
 30. Abdk
 31. Abdukarimov
 32. Abdykalykov
 33. Abu daqah
 34. Abdiji
 35. Abatcha
 36. Abdiaj
 37. Abdessalami
 38. Abdesselem
 39. Abdessadki
 40. Abdek