Cognom AbdeluahedSaber més respecte al cognom Abdeluahed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeluahed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeluahed.

El cognom Abdeluahed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeluahed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeluahed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeluahed

Veure mapa del cognom Abdeluahed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeluahed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeluahed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeluahed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeluahed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeluahed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeluahed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeluahed del món

 1. Espanya Espanya (12)
 2. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeluahed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeluahed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeluahed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeluahed és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeluahed ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeluahed. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeluahed ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeluahed pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeluahed, com podem comprovar.

 1. Abdelouahed
 2. Abdeluahid
 3. Abdelwahed
 4. Abdelhuahed
 5. Abdelsayed
 6. Abdelouahd
 7. Abdelwahad
 8. Abdelwahid
 9. Abdelhamed
 10. Abdelouahad
 11. Abdelouahid
 12. Abdalahe
 13. Abdelah
 14. Abdelhafid
 15. Abdelhamid
 16. Abdeljaber
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkader
 19. Abdelkamel
 20. Abdelkazem
 21. Abdellah
 22. Abdellahi
 23. Abdelmajid
 24. Abdelmalek
 25. Abdelouahab
 26. Abdelqader
 27. Abdelrahim
 28. Abdelwahab
 29. Abdul-ahad
 30. Abdulahad
 31. Abdel-wahid
 32. Abdelatef
 33. Abdulsayed
 34. Abdelmayid
 35. Abdel wahid
 36. Abdelhakem
 37. Abdelahi
 38. Abdelhedi
 39. Abdelmagid
 40. Abd el ouahed