Cognom AbdelillahSaber més respecte al cognom Abdelillah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelillah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelillah.

El cognom Abdelillah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelillah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelillah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelillah

Veure mapa del cognom Abdelillah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelillah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelillah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelillah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelillah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelillah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelillah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelillah del món

 1. Marroc Marroc (477)
 2. Algèria Algèria (7)
 3. Estats Units Estats Units (4)
 4. Canadà Canadà (2)
 5. Espanya Espanya (2)
 6. França França (2)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelillah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelillah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelillah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelillah és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelillah ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelillah fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelillah.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelillah pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelillah, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelillah o algun dels cognoms similars a Abdelillah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelillah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelillah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdillah
 4. Abdelelah
 5. Abdelhilah
 6. Abdellilah
 7. Abdel-lah
 8. Abdeallah
 9. Abdel lah
 10. Abd-allah
 11. Abdallah
 12. Abdelah
 13. Abdelfatah
 14. Abdella
 15. Abdellahi
 16. Abdelmalak
 17. Abdelsalam
 18. Abdilla
 19. Abdillahi
 20. Abdullah
 21. Abdollah
 22. Abduallah
 23. Abdeljalak
 24. Abdeljalal
 25. Abdelfetah
 26. Abd allah
 27. Abdelhalak
 28. Abdoullah
 29. Abadilla
 30. Abdalla
 31. Abdallahi
 32. Abdel-salam
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelali
 36. Abdelfattah
 37. Abdelhak
 38. Abdelhalim
 39. Abdelhay
 40. Abdeljawad