Cognom AbdoullahSaber més respecte al cognom Abdoullah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdoullah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdoullah.

El cognom Abdoullah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdoullah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdoullah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdoullah

Veure mapa del cognom Abdoullah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdoullah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdoullah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdoullah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdoullah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdoullah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdoullah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdoullah del món

 1. Mauritània Mauritània (1160)
 2. Marroc Marroc (545)
 3. Egipte Egipte (336)
 4. Níger Níger (210)
 5. Saudi Saudita Saudi Saudita (159)
 6. França França (135)
 7. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (41)
 8. Iran Iran (11)
 9. Qatar Qatar (6)
 10. Síria Síria (5)
 11. Estats Units Estats Units (5)
 12. Camerun Camerun (4)
 13. Bèlgica Bèlgica (3)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 15. Algèria Algèria (2)
 16. Tanzània Tanzània (2)
 17. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 18. Austràlia Austràlia (1)
 19. Brasil Brasil (1)
 20. Canadà Canadà (1)
 21. Costa d Costa d'Ivori (1)
 22. Alemanya Alemanya (1)
 23. Espanya Espanya (1)
 24. Anglaterra Anglaterra (1)
 25. Índia Índia (1)
 26. Jordània Jordània (1)
 27. Madagascar Madagascar (1)
 28. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdoullah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdoullah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdoullah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdoullah és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdoullah pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdoullah, com podem comprovar.

 1. Abdullah
 2. Abdollah
 3. Abdoullahi
 4. Abd-allah
 5. Abdallah
 6. Abdellah
 7. Abdillah
 8. Abdollahi
 9. Abdulah
 10. Abdulla
 11. Abdullahi
 12. Abdullahu
 13. Abdoulahi
 14. Abduallah
 15. Abd allah
 16. Aabdullah
 17. Abdhulla
 18. Abdoula
 19. Abdeallah
 20. Abdalla
 21. Abdallahi
 22. Abdelah
 23. Abdelilah
 24. Abdella
 25. Abdellahi
 26. Abdilla
 27. Abdillahi
 28. Abdola
 29. Abdoul
 30. Abdoulaye
 31. Abdula
 32. Abdulahi
 33. Abdulai
 34. Abdulle
 35. Abdulrab
 36. Abdalah
 37. Abdullaev
 38. Abdelelah
 39. Abdoulie
 40. Abdelillah