Cognom AbdelnabiSaber més respecte al cognom Abdelnabi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelnabi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelnabi.

El cognom Abdelnabi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelnabi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelnabi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelnabi

Veure mapa del cognom Abdelnabi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelnabi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelnabi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelnabi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelnabi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelnabi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelnabi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelnabi del món

 1. Egipte Egipte (8494)
 2. Sudan Sudan (5574)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (474)
 4. Estats Units Estats Units (74)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (34)
 6. Qatar Qatar (32)
 7. Algèria Algèria (26)
 8. Canadà Canadà (9)
 9. Suècia Suècia (7)
 10. Anglaterra Anglaterra (5)
 11. Líban Líban (5)
 12. Azerbaijan Azerbaijan (3)
 13. Oman Oman (3)
 14. Suïssa Suïssa (2)
 15. Alemanya Alemanya (2)
 16. Àustria Àustria (1)
 17. Bèlgica Bèlgica (1)
 18. Finlàndia Finlàndia (1)
 19. Itàlia Itàlia (1)
 20. Jordània Jordània (1)
 21. Kuwait Kuwait (1)
 22. Líbia Líbia (1)
 23. Malàisia Malàisia (1)
 24. Països Baixos Països Baixos (1)
 25. Polònia Polònia (1)
 26. Rússia Rússia (1)
 27. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelnabi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelnabi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelnabi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelnabi és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelnabi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelnabi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelnabi o algun dels cognoms similars a Abdelnabi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelnabi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelnabi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulnabi
 2. Abdel nabi
 3. Abdalnabi
 4. Abdelnebi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdelati
 10. Abdelhai
 11. Abdelgani
 12. Abdelhabib
 13. Abdelbaki
 14. Abdelaati
 15. Abdelaali
 16. Abdelkabir
 17. Abdellali
 18. Abdelahi
 19. Abdelbari
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelghani
 29. Abdelhady
 30. Abdelhafid
 31. Abdelhak
 32. Abdelhakim
 33. Abdelhalim
 34. Abdelhamid
 35. Abdelhay
 36. Abdeljaber
 37. Abdelkarim
 38. Abdella
 39. Abdellah
 40. Abdellaoui