Cognom AabdullahSaber més respecte al cognom Aabdullah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabdullah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabdullah.

El cognom Aabdullah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabdullah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabdullah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabdullah

Veure mapa del cognom Aabdullah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabdullah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabdullah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabdullah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabdullah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabdullah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabdullah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabdullah del món

 1. Saudi Saudita Saudi Saudita (199)
 2. Indonèsia Indonèsia (30)
 3. Filipines Filipines (19)
 4. Nigèria Nigèria (13)
 5. Índia Índia (5)
 6. Pakistan Pakistan (5)
 7. Estats Units Estats Units (3)
 8. Egipte Egipte (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Malàisia Malàisia (1)
 11. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabdullah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabdullah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabdullah és un cognom més freqüent, i en quins països Aabdullah és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aabdullah ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aabdullah fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aabdullah.

No tots els cognoms similars al cognom Aabdullah tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aabdullah que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aabdullah pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aabdullah, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aabdullah o algun dels cognoms similars a Aabdullah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aabdullah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aabdullah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdullah
 2. Abdallah
 3. Abdellah
 4. Abdillah
 5. Abdulah
 6. Abdulla
 7. Abdullahi
 8. Abdullahu
 9. Abdollah
 10. Abduallah
 11. Abdoullah
 12. Abd-allah
 13. Abdalla
 14. Abdallahi
 15. Abdelah
 16. Abdelilah
 17. Abdella
 18. Abdellahi
 19. Abdilla
 20. Abdillahi
 21. Abdollahi
 22. Abdula
 23. Abdulahi
 24. Abdulai
 25. Abdulle
 26. Abdulrab
 27. Abdalah
 28. Abdullaev
 29. Abdelelah
 30. Abd allah
 31. Abdulian
 32. Abdullha
 33. Abdalaah
 34. Abdoullahi
 35. Avdullahu
 36. Avdullahi
 37. Abdhulla
 38. Abdulahu
 39. Abdel-lah
 40. Abdylla