Cognom Abd azizSaber més respecte al cognom Abd aziz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd aziz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd aziz.

El cognom Abd aziz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd aziz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd aziz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd aziz

Veure mapa del cognom Abd aziz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd aziz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd aziz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd aziz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd aziz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd aziz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd aziz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd aziz del món

 1. Malàisia Malàisia (3646)
 2. Egipte Egipte (732)
 3. Brunei Brunei (195)
 4. Anglaterra Anglaterra (21)
 5. Singapur Singapur (21)
 6. Tailàndia Tailàndia (12)
 7. Escòcia Escòcia (7)
 8. Nigèria Nigèria (4)
 9. Algèria Algèria (2)
 10. Níger Níger (2)
 11. Pakistan Pakistan (2)
 12. Afganistan Afganistan (1)
 13. Gal·les Gal·les (1)
 14. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd aziz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd aziz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd aziz és un cognom més freqüent, i en quins països Abd aziz és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd aziz ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd aziz. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd aziz ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd aziz fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd aziz.

No tots els cognoms similars al cognom Abd aziz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd aziz que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd aziz pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd aziz, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abd aziz o algun dels cognoms similars a Abd aziz no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd aziz a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd aziz diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdiaziz
 2. Abd karim
 3. Abdagic
 4. Abadez
 5. Abdikadir
 6. Abdis
 7. Aboitiz
 8. Abdias
 9. Abd khalid
 10. Abd ghani
 11. Abdiji
 12. Abdiaj
 13. Abdz
 14. Abades
 15. Abadias
 16. Abdeslam
 17. Abdeslami
 18. Abdessamie
 19. Abdous
 20. Abdoussi
 21. Abdus
 22. Abitz
 23. Avdic
 24. Abdessadik
 25. Abdesamad
 26. Abdeslem
 27. Abdk
 28. Abudas
 29. Abdesalam
 30. Abidjan
 31. Abdić
 32. Abdisalan
 33. Avdiji
 34. Abu daqah
 35. Abdessamia
 36. Abbiatico
 37. Abetz
 38. Abdes
 39. Abdek
 40. Aptazy