Cognom Abdel-wahidSaber més respecte al cognom Abdel-wahid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel-wahid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel-wahid.

El cognom Abdel-wahid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel-wahid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel-wahid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel-wahid

Veure mapa del cognom Abdel-wahid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel-wahid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel-wahid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel-wahid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel-wahid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel-wahid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel-wahid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel-wahid del món

 1. Txad Txad (770)
 2. Egipte Egipte (4)
 3. Iraq Iraq (4)
 4. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel-wahid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel-wahid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel-wahid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel-wahid és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdel-wahid tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdel-wahid que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel-wahid o algun dels cognoms similars a Abdel-wahid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel-wahid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel-wahid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-wahid
 2. Abdelwahid
 3. Abdel wahid
 4. Abdel-wahab
 5. Abdeluahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdelwahed
 8. Abdelouahid
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdellahi
 12. Abdelmajid
 13. Abdelouahed
 14. Abdelrahim
 15. Abdelwahab
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-majid
 19. Abdul-rahim
 20. Abdul-rashid
 21. Abdul-wadud
 22. Abdul-wakil
 23. Abdul-zahir
 24. Abdel-zahra
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelouahd
 27. Abdelmayid
 28. Abdelouahad
 29. Abdel wahab
 30. Abdeluahed
 31. Abdelahi
 32. Abdel hamid
 33. Abdel sahib
 34. Abdel rahim
 35. Abdelmagid
 36. Abdel-lah
 37. Abdelhuahed
 38. Abdelazid
 39. Abd-el-aziz
 40. Abdalahi