Cognom Abdul-basirSaber més respecte al cognom Abdul-basir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-basir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-basir.

El cognom Abdul-basir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-basir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-basir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-basir

Veure mapa del cognom Abdul-basir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-basir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-basir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-basir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-basir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-basir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-basir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-basir del món

 1. Egipte Egipte (336)
 2. Estats Units Estats Units (9)
 3. Nigèria Nigèria (3)
 4. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-basir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-basir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-basir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-basir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-basir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-basir. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-basir ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-basir o algun dels cognoms similars a Abdul-basir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-basir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-basir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-amir
 2. Abdul-baqi
 3. Abdul-qadir
 4. Abdul-zahir
 5. Abdul nasir
 6. Abdul-aziz
 7. Abdul-hadi
 8. Abdul-hakim
 9. Abdul-hamid
 10. Abdul-jalil
 11. Abdul-karim
 12. Abdul-majid
 13. Abdul-rahim
 14. Abdul-rashid
 15. Abdul-rasul
 16. Abdul-raziq
 17. Abdul-wahid
 18. Abdul-wakil
 19. Abdulkadir
 20. Abdul-latif
 21. Abdul amir
 22. Abdul gadir
 23. Abdul-ali
 24. Abdul bari
 25. Abdulbaki
 26. Abdul-ahad
 27. Abdul-gafoor
 28. Abdul-ghafar
 29. Abdul-ghafur
 30. Abdul-ghani
 31. Abdul-haqq
 32. Abdul-jabbar
 33. Abdul-khaliq
 34. Abdul-salam
 35. Abdul-samad
 36. Abdul-sattar
 37. Abdul-shakur
 38. Abdul-wadud
 39. Abdulahi
 40. Abdulai