Cognom AbdramanovaSaber més respecte al cognom Abdramanova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdramanova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdramanova.

El cognom Abdramanova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdramanova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdramanova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdramanova

Veure mapa del cognom Abdramanova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdramanova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdramanova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdramanova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdramanova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdramanova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdramanova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdramanova del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (3391)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (599)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (76)
 4. Rússia Rússia (72)
 5. Ucraïna Ucraïna (3)
 6. Bulgària Bulgària (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdramanova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdramanova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdramanova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdramanova és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdramanova ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdramanova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdramanova.

No tots els cognoms similars al cognom Abdramanova tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdramanova que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdramanov
 2. Abduramanova
 3. Abdrakhmanova
 4. Abdurahmanova
 5. Abdrazakova
 6. Abdrahmanov
 7. Abdrakhmanov
 8. Abdramane
 9. Abdurakhmanova
 10. Abdyrakhmanova
 11. Abdraimova
 12. Abdurahmanov
 13. Abdrasulova
 14. Abdrazakov
 15. Abdyrazakova
 16. Abdraman
 17. Abdurakhmanov
 18. Abdyrakhmanov
 19. Abdraimov
 20. Abduraimova
 21. Abdurasulova
 22. Abdraeva
 23. Abdyrazakov
 24. Abdrasulov
 25. Abduramanovski
 26. Abdurahmonov
 27. Abderemane
 28. Abderraman
 29. Abdirahman
 30. Abdurahman
 31. Abd-rahman
 32. Abdouraman
 33. Abderahmane
 34. Abderahman
 35. Abd rahman
 36. Abduraimov
 37. Abdurakhimova
 38. Abdurasulov
 39. Abdouramane
 40. Abdraev