Cognom AbdrazakovSaber més respecte al cognom Abdrazakov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdrazakov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdrazakov.

El cognom Abdrazakov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdrazakov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdrazakov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdrazakov

Veure mapa del cognom Abdrazakov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdrazakov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdrazakov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdrazakov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdrazakov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdrazakov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdrazakov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdrazakov del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (7131)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (1686)
 3. Rússia Rússia (567)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (27)
 5. Ucraïna Ucraïna (5)
 6. Canadà Canadà (3)
 7. Brasil Brasil (1)
 8. Moldàvia Moldàvia (1)
 9. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdrazakov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdrazakov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdrazakov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdrazakov és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdrazakov ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdrazakov tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdrazakov que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdrazakov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdrazakov, com podem comprovar.

 1. Abdrazakova
 2. Abdyrazakov
 3. Abdyrazakova
 4. Abdramanov
 5. Abdraimov
 6. Abderazak
 7. Abdrasulov
 8. Abdrahmanov
 9. Abdramanova
 10. Abderrazak
 11. Abdrakhmanov
 12. Abdramane
 13. Abdraimova
 14. Abderezak
 15. Abderazzak
 16. Abderzak
 17. Abdurahmanov
 18. Abdrasulova
 19. Abduraimov
 20. Abdurasulov
 21. Abdraev
 22. Abdraman
 23. Abderazek
 24. Abduramanova
 25. Abderrazzak
 26. Abdrakhmanova
 27. Abdurakhmanov
 28. Abedrabbo
 29. Abdyrakhmanov
 30. Abderrezak
 31. Abderrazek
 32. Abderrazaq
 33. Abdurahmanova
 34. Abduraimova
 35. Abdurakhimov
 36. Abdurasulova
 37. Abdraeva
 38. Abd rabo
 39. Abdirov
 40. Abderrazik