Cognom AbdrazakovaSaber més respecte al cognom Abdrazakova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdrazakova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdrazakova.

El cognom Abdrazakova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdrazakova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdrazakova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdrazakova

Veure mapa del cognom Abdrazakova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdrazakova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdrazakova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdrazakova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdrazakova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdrazakova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdrazakova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdrazakova del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (2174)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (1659)
 3. Rússia Rússia (599)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (33)
 5. Tadjikistan Tadjikistan (4)
 6. Ucraïna Ucraïna (4)
 7. Estats Units Estats Units (2)
 8. Canadà Canadà (1)
 9. Itàlia Itàlia (1)
 10. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 11. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdrazakova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdrazakova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdrazakova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdrazakova és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdrazakova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdrazakova.

No tots els cognoms similars al cognom Abdrazakova tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdrazakova que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdrazakov
 2. Abdyrazakova
 3. Abdyrazakov
 4. Abdramanova
 5. Abdraimova
 6. Abdrasulova
 7. Abdramanov
 8. Abduramanova
 9. Abdrakhmanova
 10. Abdraimov
 11. Abderazak
 12. Abdurahmanova
 13. Abduraimova
 14. Abdurasulova
 15. Abdraeva
 16. Abdrasulov
 17. Abdrahmanov
 18. Abderrazak
 19. Abdrakhmanov
 20. Abdramane
 21. Abdurakhmanova
 22. Abdyrakhmanova
 23. Abderezak
 24. Abderazzak
 25. Abderzak
 26. Abdurahmanov
 27. Abduraimov
 28. Abdurakhimova
 29. Abdurasulov
 30. Abdraev
 31. Abdraman
 32. Abderazek
 33. Abderrazzak
 34. Abdurakhmanov
 35. Abedrabbo
 36. Abdyrakhmanov
 37. Abderraouf
 38. Abderrezak
 39. Abderrafia
 40. Abderrazek