Cognom AbdurasulovaSaber més respecte al cognom Abdurasulova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdurasulova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdurasulova.

El cognom Abdurasulova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdurasulova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdurasulova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdurasulova

Veure mapa del cognom Abdurasulova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdurasulova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdurasulova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdurasulova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdurasulova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdurasulova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdurasulova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdurasulova del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (13523)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (1514)
 3. Tadjikistan Tadjikistan (415)
 4. Kazakhstan Kazakhstan (119)
 5. Rússia Rússia (86)
 6. Ucraïna Ucraïna (6)
 7. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 8. Bielorússia Bielorússia (3)
 9. Suècia Suècia (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdurasulova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdurasulova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdurasulova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdurasulova és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdurasulova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdurasulova.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdurasulova pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdurasulova, com podem comprovar.

 1. Abdrasulova
 2. Abdurasulov
 3. Abdrasulov
 4. Abduraimova
 5. Abduramanova
 6. Abdraimova
 7. Abdurahmanova
 8. Abduraimov
 9. Abdrazakova
 10. Abdurakhimova
 11. Abdyrazakova
 12. Abdramanova
 13. Abdurakhmanova
 14. Abdraimov
 15. Abdurahmanov
 16. Abdrazakov
 17. Abdurakhimov
 18. Abdraeva
 19. Abdyrazakov
 20. Abdramanov
 21. Abdurahmonov
 22. Abdrakhmanova
 23. Abdurahman
 24. Abdurakhmanov
 25. Abdyrakhmanova
 26. Abderson
 27. Abdraev
 28. Abdirashid
 29. Abd rabo
 30. Abdrahmanov
 31. Abdirov
 32. Abduramanovski
 33. Abdoral
 34. Abdirahman
 35. Abdourahman
 36. Abdrakhmanov
 37. Abdramane
 38. Abdur
 39. Abdurrahim
 40. Abdurrahman