Cognom AbduraimovSaber més respecte al cognom Abduraimov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduraimov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduraimov.

El cognom Abduraimov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduraimov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduraimov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduraimov

Veure mapa del cognom Abduraimov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduraimov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduraimov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduraimov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduraimov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduraimov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduraimov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduraimov del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (11591)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (2061)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (1259)
 4. Rússia Rússia (1027)
 5. Macedònia Macedònia (30)
 6. Bielorússia Bielorússia (21)
 7. Tadjikistan Tadjikistan (19)
 8. Suècia Suècia (4)
 9. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 10. Ucraïna Ucraïna (4)
 11. Estats Units Estats Units (3)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 13. Anglaterra Anglaterra (2)
 14. Corea del Sud Corea del Sud (2)
 15. Canadà Canadà (1)
 16. França França (1)
 17. Gal·les Gal·les (1)
 18. Geòrgia Geòrgia (1)
 19. Malàisia Malàisia (1)
 20. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduraimov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduraimov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduraimov és un cognom més freqüent, i en quins països Abduraimov és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abduraimov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abduraimov, com podem comprovar.

 1. Abdraimov
 2. Abduraimova
 3. Abdraimova
 4. Abdurakhimov
 5. Abdurahman
 6. Abdurahmanov
 7. Abdurakhimova
 8. Abdurasulov
 9. Abdurahmonov
 10. Abdirahman
 11. Abdourahman
 12. Abdurakhmanov
 13. Abdurrahim
 14. Abdurrahman
 15. Abd-rahman
 16. Abdouraman
 17. Abderahim
 18. Abderahman
 19. Abd rahman
 20. Abdurahmanova
 21. Abdrazakov
 22. Abdurasulova
 23. Abdraev
 24. Abdyrazakov
 25. Abdrasulov
 26. Abd rabo
 27. Abdraman
 28. Abdramanov
 29. Abdrahmanov
 30. Abdirov
 31. Abderhim
 32. Abduramanova
 33. Abderrahim
 34. Abderrahman
 35. Abderraman
 36. Abdrakhmanov
 37. Abdramane
 38. Abdur
 39. Abdurakhmanova
 40. Abedrabbo