Cognom AbdyrazakovSaber més respecte al cognom Abdyrazakov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdyrazakov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdyrazakov.

El cognom Abdyrazakov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdyrazakov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdyrazakov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdyrazakov

Veure mapa del cognom Abdyrazakov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdyrazakov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdyrazakov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdyrazakov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdyrazakov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdyrazakov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdyrazakov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdyrazakov del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (1239)
 2. Rússia Rússia (52)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (8)
 4. Bielorússia Bielorússia (1)
 5. Malàisia Malàisia (1)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 7. Turquia Turquia (1)
 8. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdyrazakov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdyrazakov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdyrazakov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdyrazakov és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdyrazakov fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdyrazakov.

No tots els cognoms similars al cognom Abdyrazakov tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdyrazakov que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdyrazakov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdyrazakov, com podem comprovar.

 1. Abdrazakov
 2. Abdyrazakova
 3. Abdrazakova
 4. Abderazak
 5. Abdramanov
 6. Abderrazak
 7. Abdyrakhmanov
 8. Abdraimov
 9. Abderezak
 10. Abderazzak
 11. Abderzak
 12. Abdurahmanov
 13. Abduraimov
 14. Abdurasulov
 15. Abdrasulov
 16. Abdrahmanov
 17. Abdramanova
 18. Abderazek
 19. Abduramanova
 20. Abderrazzak
 21. Abdrakhmanov
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanov
 24. Abdyrakhmanova
 25. Abdraimova
 26. Abderrezak
 27. Abderrazek
 28. Abderrazaq
 29. Abdurahmanova
 30. Abdrasulova
 31. Abduraimova
 32. Abdurakhimov
 33. Abdurasulova
 34. Abdraev
 35. Abd rabo
 36. Abdraman
 37. Abdirov
 38. Abderrazik
 39. Abdurahmonov
 40. Abderemane