Cognom AbdurasulovSaber més respecte al cognom Abdurasulov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdurasulov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdurasulov.

El cognom Abdurasulov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdurasulov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdurasulov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdurasulov

Veure mapa del cognom Abdurasulov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdurasulov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdurasulov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdurasulov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdurasulov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdurasulov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdurasulov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdurasulov del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (13257)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (1602)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (870)
 4. Tadjikistan Tadjikistan (405)
 5. Rússia Rússia (357)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 7. Ucraïna Ucraïna (8)
 8. Estats Units Estats Units (4)
 9. Bielorússia Bielorússia (3)
 10. Armènia Armènia (1)
 11. Malàisia Malàisia (1)
 12. Suècia Suècia (1)
 13. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdurasulov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdurasulov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdurasulov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdurasulov és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdurasulov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdurasulov, com podem comprovar.

 1. Abdurasulova
 2. Abdrasulov
 3. Abdrasulova
 4. Abduraimov
 5. Abdraimov
 6. Abdurahmanov
 7. Abdrazakov
 8. Abduraimova
 9. Abdurakhimov
 10. Abdyrazakov
 11. Abdramanov
 12. Abduramanova
 13. Abdurahmonov
 14. Abdurahman
 15. Abdurakhmanov
 16. Abdraimova
 17. Abdurahmanova
 18. Abdrazakova
 19. Abdurakhimova
 20. Abderson
 21. Abdyrazakova
 22. Abdraev
 23. Abdirashid
 24. Abd rabo
 25. Abdrahmanov
 26. Abdramanova
 27. Abdirov
 28. Abdoral
 29. Abdirahman
 30. Abdourahman
 31. Abdrakhmanov
 32. Abdramane
 33. Abdur
 34. Abdurakhmanova
 35. Abdurrahim
 36. Abdurrahman
 37. Abedrabbo
 38. Abdyrakhmanov
 39. Abd-rahman
 40. Abdouraman