Cognom Abd karimSaber més respecte al cognom Abd karim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd karim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd karim.

El cognom Abd karim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd karim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd karim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd karim

Veure mapa del cognom Abd karim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd karim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd karim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd karim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd karim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd karim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd karim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd karim del món

 1. Egipte Egipte (2898)
 2. Malàisia Malàisia (1072)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (477)
 4. Brunei Brunei (295)
 5. Singapur Singapur (26)
 6. Anglaterra Anglaterra (5)
 7. Estats Units Estats Units (3)
 8. Bahrain Bahrain (1)
 9. Algèria Algèria (1)
 10. Ghana Ghana (1)
 11. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 12. Líbia Líbia (1)
 13. Níger Níger (1)
 14. Pakistan Pakistan (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Rússia Rússia (1)
 17. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd karim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd karim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd karim és un cognom més freqüent, i en quins països Abd karim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd karim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abd karim. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abd karim ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abd karim o algun dels cognoms similars a Abd karim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd karim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd karim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdikadir
 2. Abd khalid
 3. Abdukarimov
 4. Abd aziz
 5. Abdesalam
 6. Abdukarimova
 7. Abdykerimov
 8. Abdiaziz
 9. Abd ghani
 10. Abdagic
 11. Abdeselam
 12. Abdeslam
 13. Abdeslami
 14. Abdessamie
 15. Abdis
 16. Abdoussi
 17. Abdykadyrov
 18. Aptekar
 19. Abtsiauri
 20. Abdessadik
 21. Abdesslam
 22. Abdias
 23. Abdesslem
 24. Abdesamad
 25. Abdeslem
 26. Abdessalam
 27. Abdk
 28. Abdessalem
 29. Abdisalan
 30. Abdykerimova
 31. Abu daqah
 32. Abdiji
 33. Abdessamia
 34. Abdiaj
 35. Abdek
 36. Abades
 37. Abadez
 38. Abadias
 39. Abatucci
 40. Abdessamad