Cognom AbdelmassihSaber més respecte al cognom Abdelmassih és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmassih sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmassih.

El cognom Abdelmassih en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmassih, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmassih és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmassih

Veure mapa del cognom Abdelmassih

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmassih en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmassih, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmassih que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmassih, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmassih. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmassih és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmassih del món

 1. Egipte Egipte (305)
 2. Estats Units Estats Units (47)
 3. França França (23)
 4. Suècia Suècia (18)
 5. Brasil Brasil (12)
 6. Anglaterra Anglaterra (12)
 7. Canadà Canadà (9)
 8. Austràlia Austràlia (5)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 11. Bèlgica Bèlgica (2)
 12. Líban Líban (1)
 13. Mèxic Mèxic (1)
 14. Polònia Polònia (1)
 15. Qatar Qatar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmassih en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmassih poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmassih és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmassih és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelmassih ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelmassih. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelmassih ha anat patint mutacions.

 1. Abdelmessih
 2. Abdelmajid
 3. Abdelmalik
 4. Abdelmalki
 5. Abdelhassen
 6. Abdelmadjid
 7. Abdelmayid
 8. Abdelasis
 9. Abdelbasset
 10. Abdelmagid
 11. Abdelmadjit
 12. Abdulmesih
 13. Abdelah
 14. Abdelali
 15. Abdelatif
 16. Abdelaziz
 17. Abdelfatah
 18. Abdelfattah
 19. Abdelhadi
 20. Abdelhafid
 21. Abdelhakim
 22. Abdelhalim
 23. Abdelhamid
 24. Abdelkarim
 25. Abdellah
 26. Abdellahi
 27. Abdellaoui
 28. Abdellati
 29. Abdellatif
 30. Abdelmalak
 31. Abdelmalek
 32. Abdelmanje
 33. Abdelnabi
 34. Abdelrahim
 35. Abdulmalik
 36. Abdelgadir
 37. Abdelhossein
 38. Abdelati
 39. Abdeljalil
 40. Abdelhai