Cognom AbdelwahidSaber més respecte al cognom Abdelwahid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelwahid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelwahid.

El cognom Abdelwahid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelwahid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelwahid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelwahid

Veure mapa del cognom Abdelwahid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelwahid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelwahid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelwahid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelwahid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelwahid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelwahid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelwahid del món

 1. Sudan Sudan (4200)
 2. Txad Txad (867)
 3. Egipte Egipte (427)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (239)
 5. Marroc Marroc (204)
 6. Estats Units Estats Units (19)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Kuwait Kuwait (4)
 9. Algèria Algèria (3)
 10. Malàisia Malàisia (3)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 12. Suècia Suècia (2)
 13. Canadà Canadà (1)
 14. Suïssa Suïssa (1)
 15. Camerun Camerun (1)
 16. Espanya Espanya (1)
 17. Escòcia Escòcia (1)
 18. Itàlia Itàlia (1)
 19. Jordània Jordània (1)
 20. Líbia Líbia (1)
 21. Mauritània Mauritània (1)
 22. Països Baixos Països Baixos (1)
 23. Oman Oman (1)
 24. Tunísia Tunísia (1)
 25. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelwahid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelwahid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelwahid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelwahid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelwahid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelwahid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelwahid, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelwahid o algun dels cognoms similars a Abdelwahid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelwahid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelwahid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdeluahid
 3. Abdelwahad
 4. Abdelwahed
 5. Abdel wahid
 6. Abdelhafid
 7. Abdelhamid
 8. Abdellahi
 9. Abdelmajid
 10. Abdelrahim
 11. Abdelwahab
 12. Abdul-wahid
 13. Abdelmayid
 14. Abdelouahid
 15. Abdeluahed
 16. Abdelahi
 17. Abdelmagid
 18. Abdelazid
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdelah
 22. Abdelali
 23. Abdelatif
 24. Abdelaziz
 25. Abdelhadi
 26. Abdelhakim
 27. Abdelhalim
 28. Abdeljawad
 29. Abdelkarim
 30. Abdellah
 31. Abdellati
 32. Abdellatif
 33. Abdelmalik
 34. Abdelnabi
 35. Abdelouahed
 36. Abdelsayed
 37. Abdillahi
 38. Abdollahi
 39. Abdul-ahad
 40. Abdulahad