Cognom AbdeluahidSaber més respecte al cognom Abdeluahid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeluahid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeluahid.

El cognom Abdeluahid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeluahid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeluahid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeluahid

Veure mapa del cognom Abdeluahid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeluahid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeluahid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeluahid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeluahid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeluahid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeluahid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeluahid del món

 1. Bèlgica Bèlgica (1)
 2. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeluahid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeluahid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeluahid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeluahid és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeluahid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeluahid, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeluahid o algun dels cognoms similars a Abdeluahid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeluahid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeluahid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelwahid
 2. Abdelouahid
 3. Abdeluahed
 4. Abdelhafid
 5. Abdelhamid
 6. Abdellahi
 7. Abdelmajid
 8. Abdelouahed
 9. Abdelrahim
 10. Abdel-wahid
 11. Abdelouahd
 12. Abdelmayid
 13. Abdelwahad
 14. Abdelouahad
 15. Abdelwahed
 16. Abdel wahid
 17. Abdelahi
 18. Abdelmagid
 19. Abdelhuahed
 20. Abdelazid
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdelah
 24. Abdelali
 25. Abdelatif
 26. Abdelaziz
 27. Abdelhadi
 28. Abdelhakim
 29. Abdelhalim
 30. Abdeljawad
 31. Abdelkarim
 32. Abdellah
 33. Abdellati
 34. Abdellatif
 35. Abdelmalik
 36. Abdelnabi
 37. Abdelouahab
 38. Abdelsayed
 39. Abdelwahab
 40. Abdillahi