Cognom AbdoulieSaber més respecte al cognom Abdoulie és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdoulie sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdoulie.

El cognom Abdoulie en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdoulie, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdoulie és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdoulie

Veure mapa del cognom Abdoulie

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdoulie en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdoulie, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdoulie que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdoulie, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdoulie. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdoulie és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdoulie del món

 1. Gàmbia Gàmbia (4)
 2. Sudan Sudan (4)
 3. Estats Units Estats Units (4)
 4. Anglaterra Anglaterra (2)
 5. Bèlgica Bèlgica (1)
 6. Camerun Camerun (1)
 7. Espanya Espanya (1)
 8. Finlàndia Finlàndia (1)
 9. Luxemburg Luxemburg (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdoulie en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdoulie poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdoulie és un cognom més freqüent, i en quins països Abdoulie és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdoulie. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdoulie ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdoulie fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdoulie.

No tots els cognoms similars al cognom Abdoulie tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdoulie que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdoulie o algun dels cognoms similars a Abdoulie no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdoulie a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdoulie diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdoul
 2. Abdoulaye
 3. Abdulle
 4. Abdoli
 5. Abduli
 6. Abdule
 7. Abdoula
 8. Abdali
 9. Abdelli
 10. Abdille
 11. Abdola
 12. Abdool
 13. Abdul
 14. Abdula
 15. Abdulah
 16. Abdulai
 17. Abdulla
 18. Abdollah
 19. Abdoulahi
 20. Abdulian
 21. Abdoullah
 22. Abdulov
 23. Abdulaev
 24. Abduloev
 25. Abdyli
 26. Abdhulla
 27. Abdile
 28. Avduli
 29. Abdol
 30. Abdull
 31. Abdeli
 32. Aboudil
 33. Abdulan
 34. Abdala
 35. Abdalahe
 36. Abdalla
 37. Abdallah
 38. Abdel
 39. Abdela
 40. Abdelah