Cognom AbderazakSaber més respecte al cognom Abderazak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abderazak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abderazak.

El cognom Abderazak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abderazak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abderazak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abderazak

Veure mapa del cognom Abderazak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abderazak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abderazak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abderazak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abderazak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abderazak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abderazak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abderazak del món

 1. Algèria Algèria (356)
 2. Marroc Marroc (273)
 3. Suècia Suècia (2)
 4. Bèlgica Bèlgica (1)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Egipte Egipte (1)
 7. França França (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Níger Níger (1)
 10. Qatar Qatar (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abderazak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abderazak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abderazak és un cognom més freqüent, i en quins països Abderazak és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abderazak ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abderazak pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abderazak, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abderazak o algun dels cognoms similars a Abderazak no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abderazak a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abderazak diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abderrazak
 2. Abderezak
 3. Abderazzak
 4. Abderzak
 5. Abderazek
 6. Abderrazzak
 7. Abderrezak
 8. Abderrazek
 9. Abderrazaq
 10. Abderrazik
 11. Abderraman
 12. Abderahim
 13. Abderrafik
 14. Abderrazzaq
 15. Abderahman
 16. Abdrazakov
 17. Abdyrazakov
 18. Abdraman
 19. Abderrayab
 20. Abderrezzak
 21. Abderemane
 22. Abderrahim
 23. Abderrahman
 24. Abdirahman
 25. Abdramane
 26. Abdurahman
 27. Abd-rahman
 28. Abdouraman
 29. Abderraouf
 30. Abderahmane
 31. Abderrafie
 32. Abd rahman
 33. Abderrafia
 34. Abderrahin
 35. Abdrazakova
 36. Abderson
 37. Abdraeva
 38. Abdyrazakova
 39. Abdraev
 40. Abd rabo