Cognom Abdul jaleelSaber més respecte al cognom Abdul jaleel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul jaleel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul jaleel.

El cognom Abdul jaleel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul jaleel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul jaleel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul jaleel

Veure mapa del cognom Abdul jaleel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul jaleel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul jaleel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul jaleel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul jaleel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul jaleel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul jaleel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul jaleel del món

 1. Maldives Maldives (75)
 2. Índia Índia (14)
 3. Malàisia Malàisia (11)
 4. Anglaterra Anglaterra (7)
 5. Tailàndia Tailàndia (7)
 6. Egipte Egipte (4)
 7. Nigèria Nigèria (2)
 8. Filipines Filipines (1)
 9. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul jaleel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul jaleel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul jaleel és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul jaleel és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul jaleel ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul jaleel. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul jaleel ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul jaleel pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul jaleel, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul jaleel o algun dels cognoms similars a Abdul jaleel no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul jaleel a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul jaleel diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul jalil
 2. Abdul haleem
 3. Abdul-jalil
 4. Abdul azeez
 5. Abdul hakeem
 6. Abdul kareem
 7. Abdul raheem
 8. Abdul hameed
 9. Abdul majeed
 10. Abdul ganee
 11. Abdul baree
 12. Abdul-azeez
 13. Abdul-hameed
 14. Abdul-kareem
 15. Abdulkareem
 16. Abdulkhalil
 17. Abdulraheem
 18. Abdul-raheem
 19. Abdeljalil
 20. Abdeldjalil
 21. Abdeljalal
 22. Abdul jabbar
 23. Abdul latheef
 24. Abdul rasheed
 25. Abdulmateen
 26. Abdul ghanee
 27. Abdulazeez
 28. Abdul khaleq
 29. Abdul malik
 30. Abdul jabar
 31. Abdul rasool
 32. Abdel raeeb
 33. Abdul-hakeem
 34. Abdel kamel
 35. Abdul halim
 36. Abdeljaber
 37. Abdelkamel
 38. Abdelkhalek
 39. Abdelmalek
 40. Abdul-jabbar