Cognom Abdul rasoolSaber més respecte al cognom Abdul rasool és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul rasool sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul rasool.

El cognom Abdul rasool en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul rasool, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul rasool és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul rasool

Veure mapa del cognom Abdul rasool

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul rasool en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul rasool, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul rasool que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul rasool, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul rasool. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul rasool és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul rasool del món

 1. Iraq Iraq (13770)
 2. Pakistan Pakistan (2948)
 3. Iemen Iemen (754)
 4. Kuwait Kuwait (501)
 5. Territori palestí Territori palestí (117)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (39)
 7. Oman Oman (24)
 8. Suècia Suècia (6)
 9. Líban Líban (4)
 10. Afganistan Afganistan (2)
 11. Índia Índia (1)
 12. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul rasool en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul rasool poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul rasool és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul rasool és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul rasool ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abdul-rasul
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul gayoom
 4. Abdul-gafoor
 5. Abdul-rashid
 6. Abdul ghafoor
 7. Abdul rahman
 8. Abdul razzaq
 9. Abdul raheem
 10. Abdul rasheed
 11. Abdul razzag
 12. Abdul jalil
 13. Abdul rauf
 14. Abdul gayyoom
 15. Abdul shakoor
 16. Abdul jaleel
 17. Abdul nasir
 18. Abdul razaq
 19. Abdul-basir
 20. Abdul-ghafoor
 21. Abdul-jalil
 22. Abdul-rahim
 23. Abdul-rahman
 24. Abdul-raziq
 25. Abdul-razzaq
 26. Abdul-wakil
 27. Abdulkhalil
 28. Abdulrab
 29. Abdulraheem
 30. Abdulrahim
 31. Abdulrahman
 32. Abdul-raheem
 33. Abdul-rasheed
 34. Abdul aziz
 35. Abdul amir
 36. Abdul majid
 37. Abdul hamid
 38. Abdul jabbar
 39. Abdul latif
 40. Abdul karim