Cognom AbdelouahedSaber més respecte al cognom Abdelouahed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelouahed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelouahed.

El cognom Abdelouahed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelouahed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelouahed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelouahed

Veure mapa del cognom Abdelouahed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelouahed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelouahed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelouahed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelouahed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelouahed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelouahed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelouahed del món

 1. Algèria Algèria (2213)
 2. Marroc Marroc (1941)
 3. França França (29)
 4. Espanya Espanya (17)
 5. Bèlgica Bèlgica (14)
 6. Estats Units Estats Units (6)
 7. Canadà Canadà (5)
 8. Anglaterra Anglaterra (5)
 9. Qatar Qatar (4)
 10. Itàlia Itàlia (2)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelouahed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelouahed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelouahed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelouahed és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelouahed. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelouahed ha anat patint mutacions.

 1. Abdelouahd
 2. Abdelouahad
 3. Abdelouahid
 4. Abdeluahed
 5. Abdelhuahed
 6. Abdelouahab
 7. Abdeluahid
 8. Abdelwahed
 9. Abd el ouahed
 10. Abdelsayed
 11. Abdel-wahid
 12. Abdelouadoud
 13. Abdelouafi
 14. Abdelwahad
 15. Abdelwahid
 16. Abdelhamed
 17. Abdelouahhab
 18. Abdel wahid
 19. Abdelouhab
 20. Abdalahe
 21. Abdelah
 22. Abdelhafid
 23. Abdelhamid
 24. Abdelilah
 25. Abdeljaber
 26. Abdeljawad
 27. Abdelkader
 28. Abdelkamel
 29. Abdelkazem
 30. Abdelkhalek
 31. Abdellah
 32. Abdellahi
 33. Abdelmajid
 34. Abdelmalek
 35. Abdelmoumen
 36. Abdelqader
 37. Abdelrahim
 38. Abdelwahab
 39. Abdul-ahad
 40. Abdul-wahid