Cognom AbdeljabarSaber més respecte al cognom Abdeljabar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeljabar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeljabar.

El cognom Abdeljabar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeljabar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeljabar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeljabar

Veure mapa del cognom Abdeljabar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeljabar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeljabar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeljabar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeljabar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeljabar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeljabar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeljabar del món

 1. Estats Units Estats Units (14)
 2. Qatar Qatar (9)
 3. Dinamarca Dinamarca (7)
 4. Veneçuela Veneçuela (7)
 5. Marroc Marroc (4)
 6. Sudan Sudan (4)
 7. Suècia Suècia (4)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 9. Bèlgica Bèlgica (1)
 10. Brasil Brasil (1)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. Algèria Algèria (1)
 13. Espanya Espanya (1)
 14. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeljabar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeljabar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeljabar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeljabar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeljabar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeljabar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeljabar ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdeljabar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdeljabar que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeljabar o algun dels cognoms similars a Abdeljabar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeljabar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeljabar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeljaber
 2. Abdeljabbar
 3. Abdeljawad
 4. Abduljabbar
 5. Abdeljalak
 6. Abdeljalal
 7. Abdeljebbar
 8. Abdelkabir
 9. Abdul jabar
 10. Abdel abas
 11. Abdelaal
 12. Abdelfatah
 13. Abdelkader
 14. Abdelmalak
 15. Abdelnabi
 16. Abdelqader
 17. Abdelraza
 18. Abdelsalam
 19. Abdelwahab
 20. Abdul-jabbar
 21. Abdelgadir
 22. Abdeljaouad
 23. Abdeljalil
 24. Abdelkbir
 25. Abdelwahad
 26. Abdelkebir
 27. Abdelhabib
 28. Abdelkamal
 29. Abdelkadir
 30. Abdul jabbar
 31. Abdelhalak
 32. Abdulsatar
 33. Abdel aal
 34. Abdelbari
 35. Abdel-bary
 36. Abdel-salam
 37. Abdel-sattar
 38. Abdela
 39. Abdelah
 40. Abdelali