Cognom Abdul jabarSaber més respecte al cognom Abdul jabar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul jabar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul jabar.

El cognom Abdul jabar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul jabar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul jabar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul jabar

Veure mapa del cognom Abdul jabar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul jabar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul jabar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul jabar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul jabar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul jabar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul jabar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul jabar del món

 1. Pakistan Pakistan (14455)
 2. Filipines Filipines (83)
 3. Singapur Singapur (13)
 4. Malàisia Malàisia (11)
 5. Nigèria Nigèria (8)
 6. Suècia Suècia (8)
 7. Noruega Noruega (5)
 8. Sud-àfrica Sud-àfrica (4)
 9. Brasil Brasil (2)
 10. Canadà Canadà (2)
 11. Anglaterra Anglaterra (2)
 12. França França (1)
 13. Gal·les Gal·les (1)
 14. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul jabar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul jabar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul jabar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul jabar és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul jabar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul jabar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul jabar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul jabar.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul jabar tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul jabar que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul jabar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul jabar, com podem comprovar.

 1. Abdul jabbar
 2. Abdul-jabbar
 3. Abduljabbar
 4. Abdul satar
 5. Abdeljabar
 6. Abdeljaber
 7. Abdeljabbar
 8. Abdul amir
 9. Abdul gadir
 10. Abdul samad
 11. Abdul sattar
 12. Abdul jalil
 13. Abdul hanan
 14. Abdulsatar
 15. Abdul nasir
 16. Abdul bari
 17. Abdul razaq
 18. Abdel abas
 19. Abdeljawad
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-amir
 22. Abdul-basir
 23. Abdul-ghafar
 24. Abdul-jalil
 25. Abdul-qadir
 26. Abdul-salam
 27. Abdul-samad
 28. Abdul-sattar
 29. Abdul-zahir
 30. Abdulahad
 31. Abdulkadir
 32. Abdulnabi
 33. Abdulrab
 34. Abdeljalak
 35. Abdeljalal
 36. Abdul aziz
 37. Abdul majid
 38. Abdul rahman
 39. Abdul hamid
 40. Abdul razzaq