Cognom Abdul-sattarSaber més respecte al cognom Abdul-sattar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-sattar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-sattar.

El cognom Abdul-sattar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-sattar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-sattar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-sattar

Veure mapa del cognom Abdul-sattar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-sattar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-sattar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-sattar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-sattar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-sattar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-sattar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-sattar del món

 1. Pakistan Pakistan (15)
 2. Anglaterra Anglaterra (5)
 3. Iraq Iraq (4)
 4. Kazakhstan Kazakhstan (4)
 5. Canadà Canadà (3)
 6. Egipte Egipte (1)
 7. Finlàndia Finlàndia (1)
 8. Kuwait Kuwait (1)
 9. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-sattar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-sattar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-sattar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-sattar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-sattar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-sattar pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-sattar, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-sattar o algun dels cognoms similars a Abdul-sattar no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-sattar a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-sattar diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel-sattar
 2. Abdul sattar
 3. Abdel sattar
 4. Abdulsatar
 5. Abdul satar
 6. Abdul-jabbar
 7. Abdul-salam
 8. Abdul-samad
 9. Abdel-salam
 10. Abdelfattah
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-amir
 13. Abdul-basir
 14. Abdul-gafoor
 15. Abdul-ghafar
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rahman
 18. Abdul-razzaq
 19. Abdul-shakur
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdul-zahir
 22. Abduljabbar
 23. Abdul-latif
 24. Abdul jabbar
 25. Abdul samad
 26. Abdulsalam
 27. Abdul jabar
 28. Abdel fattah
 29. Abdel-fatah
 30. Abdul-malak
 31. Abdel-rahman
 32. Abdelfatah
 33. Abdelsalam
 34. Abdul-azeez
 35. Abdul-aziz
 36. Abdul-baqi
 37. Abdul-ghafoor
 38. Abdul-ghafur
 39. Abdul-hadi
 40. Abdul-hakim