Cognom Abdur-raheemSaber més respecte al cognom Abdur-raheem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdur-raheem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdur-raheem.

El cognom Abdur-raheem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdur-raheem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdur-raheem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdur-raheem

Veure mapa del cognom Abdur-raheem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdur-raheem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdur-raheem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdur-raheem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdur-raheem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdur-raheem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdur-raheem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdur-raheem del món

 1. Nigèria Nigèria (52)
 2. Estats Units Estats Units (39)
 3. Anglaterra Anglaterra (5)
 4. Anguilla Anguilla (1)
 5. Ghana Ghana (1)
 6. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdur-raheem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdur-raheem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdur-raheem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdur-raheem és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdur-raheem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdur-raheem que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdur-raheem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdur-raheem, com podem comprovar.

 1. Abdurrahim
 2. Abderrahim
 3. Abdurrahman
 4. Abderrahmen
 5. Abdur-rahkman
 6. Abderrahman
 7. Abdurahman
 8. Abd-rahman
 9. Abderahim
 10. Abderrafie
 11. Abderrahime
 12. Abderrazek
 13. Abderrahin
 14. Abdurramani
 15. Abderemane
 16. Abderrahaman
 17. Abderrahmane
 18. Abderrahmani
 19. Abderraman
 20. Abderrazak
 21. Abderrazzak
 22. Abdirahman
 23. Abdourahman
 24. Abdramane
 25. Abderraouf
 26. Abderrafik
 27. Abderrazzaq
 28. Abderahman
 29. Abd rahman
 30. Abderrafia
 31. Abderrazaq
 32. Abduraimov
 33. Abdraeva
 34. Abdouramane
 35. Abou traore
 36. Abdraev
 37. Abdarrahmane
 38. Abu taher
 39. Abderrazik
 40. Abderhim