Cognom AbdrasulovSaber més respecte al cognom Abdrasulov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdrasulov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdrasulov.

El cognom Abdrasulov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdrasulov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdrasulov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdrasulov

Veure mapa del cognom Abdrasulov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdrasulov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdrasulov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdrasulov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdrasulov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdrasulov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdrasulov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdrasulov del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (1144)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (322)
 3. Rússia Rússia (11)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdrasulov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdrasulov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdrasulov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdrasulov és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdrasulov. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdrasulov ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdrasulov fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdrasulov.

No tots els cognoms similars al cognom Abdrasulov tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdrasulov que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdrasulov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdrasulov, com podem comprovar.

 1. Abdrasulova
 2. Abdurasulov
 3. Abdurasulova
 4. Abdraimov
 5. Abdrazakov
 6. Abdramanov
 7. Abdraimova
 8. Abduraimov
 9. Abdrazakova
 10. Abdraev
 11. Abdyrazakov
 12. Abdrahmanov
 13. Abdramanova
 14. Abdrakhmanov
 15. Abdramane
 16. Abedrabbo
 17. Abdurahmanov
 18. Abduraimova
 19. Abdurakhimov
 20. Abderson
 21. Abdraeva
 22. Abdyrazakova
 23. Abdirashid
 24. Abd rabo
 25. Abdraman
 26. Abdirov
 27. Abduramanova
 28. Abedravo
 29. Abdurahmonov
 30. Abdoral
 31. Abdirahman
 32. Abdrakhmanova
 33. Abdur
 34. Abdurahman
 35. Abdurakhmanov
 36. Abdyrakhmanov
 37. Abd-rahman
 38. Abderahim
 39. Abderraouf
 40. Abderahmane