Cognom AbdennaserSaber més respecte al cognom Abdennaser és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdennaser sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdennaser.

El cognom Abdennaser en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdennaser, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdennaser és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdennaser

Veure mapa del cognom Abdennaser

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdennaser en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdennaser, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdennaser que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdennaser, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdennaser. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdennaser és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdennaser del món

 1. Marroc Marroc (1)
 2. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdennaser en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdennaser poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdennaser és un cognom més freqüent, i en quins països Abdennaser és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdennaser. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdennaser ha anat patint mutacions.

 1. Abdennacer
 2. Abdennasser
 3. Abdennassar
 4. Abdenasser
 5. Abdenacer
 6. Abdennaceur
 7. Abdennadher
 8. Abdennour
 9. Abdinasir
 10. Abdennaim
 11. Abdennabi
 12. Abdennaji
 13. Abdena
 14. Abdenbaoui
 15. Abdennebi
 16. Abdenour
 17. Abdenaji
 18. Abdenabi
 19. Abdenur
 20. Abdeen
 21. Abden
 22. Abdenbi
 23. Abdinga
 24. Abdoune
 25. Abdona
 26. Abdinoor
 27. Abdane
 28. Abdenebi
 29. Abdine
 30. Abdemeziem
 31. Abadinas
 32. Abdanur
 33. Abaden
 34. Abdin
 35. Abdon
 36. Abdoun
 37. Abdouni
 38. Abidine
 39. Aftanas
 40. Aufdenberg