Cognom AbdenacerSaber més respecte al cognom Abdenacer és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdenacer sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdenacer.

El cognom Abdenacer en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdenacer, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdenacer és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdenacer

Veure mapa del cognom Abdenacer

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdenacer en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdenacer, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdenacer que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdenacer, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdenacer. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdenacer és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdenacer del món

 1. Algèria Algèria (8)
 2. Espanya Espanya (1)
 3. França França (1)
 4. Marroc Marroc (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdenacer en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdenacer poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdenacer és un cognom més freqüent, i en quins països Abdenacer és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdenacer ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdenacer. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdenacer ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdenacer pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdenacer, com podem comprovar.

 1. Abdennacer
 2. Abdennaser
 3. Abdenasser
 4. Abdennaceur
 5. Abdena
 6. Abdennour
 7. Abdinasir
 8. Abdenour
 9. Abdenaji
 10. Abdenabi
 11. Abdennasser
 12. Abdenur
 13. Abdennadher
 14. Abdeen
 15. Abden
 16. Abdenbaoui
 17. Abdenbi
 18. Abdennebi
 19. Abdona
 20. Abdennassar
 21. Abdennaim
 22. Abdennabi
 23. Abdennaji
 24. Abdinoor
 25. Abdane
 26. Abdenebi
 27. Abdine
 28. Abdanur
 29. Abaden
 30. Abdin
 31. Abdinga
 32. Abdon
 33. Abdoune
 34. Abidine
 35. Aufdenberg
 36. Abd-hamid
 37. Abd hamid
 38. Abuden
 39. Abdinov
 40. Abdinova