Cognom Abd-hamidSaber més respecte al cognom Abd-hamid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd-hamid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd-hamid.

El cognom Abd-hamid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd-hamid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd-hamid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd-hamid

Veure mapa del cognom Abd-hamid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd-hamid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd-hamid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd-hamid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd-hamid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd-hamid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd-hamid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd-hamid del món

 1. Nigèria Nigèria (4)
 2. Brunei Brunei (1)
 3. Egipte Egipte (1)
 4. Itàlia Itàlia (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd-hamid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd-hamid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd-hamid és un cognom més freqüent, i en quins països Abd-hamid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd-hamid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abd-hamid tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd-hamid que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abd-hamid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abd-hamid, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abd-hamid o algun dels cognoms similars a Abd-hamid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abd-hamid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abd-hamid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abd hamid
 2. Abdmajid
 3. Abdinasir
 4. Abdenaji
 5. Abdenabi
 6. Abadam
 7. Abadin
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdin
 11. Abdouni
 12. Abdona
 13. Abdennaim
 14. Abdenacer
 15. Abdennabi
 16. Abdennaji
 17. Abdan
 18. Abdane
 19. Abdenebi
 20. Abdanur
 21. Abdom
 22. Abaden
 23. Abadiano
 24. Abdeen
 25. Abden
 26. Abdenbaoui
 27. Abdennebi
 28. Abdennour
 29. Abdinga
 30. Abdon
 31. Abdoun
 32. Abdoune
 33. Abedin
 34. Abidin
 35. Abutin
 36. Apadam
 37. Avadani
 38. Abdenour
 39. Abdennacer
 40. Abdennaser