Cognom AbdenasserSaber més respecte al cognom Abdenasser és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdenasser sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdenasser.

El cognom Abdenasser en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdenasser, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdenasser és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdenasser

Veure mapa del cognom Abdenasser

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdenasser en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdenasser, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdenasser que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdenasser, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdenasser. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdenasser és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdenasser del món

 1. Marroc Marroc (273)
 2. Canadà Canadà (1)
 3. Algèria Algèria (1)
 4. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdenasser en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdenasser poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdenasser és un cognom més freqüent, i en quins països Abdenasser és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdenasser fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdenasser.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdenasser pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdenasser, com podem comprovar.

 1. Abdennasser
 2. Abdennassar
 3. Abdennaser
 4. Abdenacer
 5. Abdinasir
 6. Abdennacer
 7. Abdennadher
 8. Abdena
 9. Abdennour
 10. Abdenour
 11. Abdenaji
 12. Abdenabi
 13. Abdennaceur
 14. Abdenur
 15. Abdeen
 16. Abden
 17. Abdenbaoui
 18. Abdenbi
 19. Abdennebi
 20. Abdona
 21. Abdennaim
 22. Abdennabi
 23. Abdennaji
 24. Abdinoor
 25. Abdane
 26. Abdenebi
 27. Abdine
 28. Abdemeziem
 29. Abadinas
 30. Abdanur
 31. Abaden
 32. Abdin
 33. Abdinga
 34. Abdon
 35. Abdoune
 36. Abidine
 37. Aftanas
 38. Aufdenberg
 39. Abd-hamid
 40. Abd hamid