Cognom AbdmajidSaber més respecte al cognom Abdmajid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdmajid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdmajid.

El cognom Abdmajid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdmajid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdmajid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdmajid

Veure mapa del cognom Abdmajid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdmajid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdmajid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdmajid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdmajid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdmajid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdmajid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdmajid del món

 1. Indonèsia Indonèsia (20)
 2. Malàisia Malàisia (19)
 3. Nigèria Nigèria (2)
 4. Algèria Algèria (1)
 5. Gal·les Gal·les (1)
 6. Irlanda Irlanda (1)
 7. Somàlia Somàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdmajid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdmajid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdmajid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdmajid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdmajid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdmajid. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdmajid ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdmajid o algun dels cognoms similars a Abdmajid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdmajid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdmajid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abd-hamid
 2. Abdenaji
 3. Abd hamid
 4. Abadin
 5. Abdenbi
 6. Abdin
 7. Abdinasir
 8. Abdouni
 9. Abdenabi
 10. Abdennaji
 11. Abdan
 12. Abdane
 13. Abdanur
 14. Abadam
 15. Abaden
 16. Abadiano
 17. Abdeen
 18. Abden
 19. Abdena
 20. Abdinga
 21. Abdon
 22. Abdoun
 23. Abdoune
 24. Abedin
 25. Abidin
 26. Abutin
 27. Avadani
 28. Abdenour
 29. Abdona
 30. Abdennaim
 31. Abdenacer
 32. Abitan
 33. Abdennabi
 34. Abdenur
 35. Abadonio
 36. Abetini
 37. Abdinov
 38. Abdinova
 39. Abbedin
 40. Abedini