Cognom AbdessadekSaber més respecte al cognom Abdessadek és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessadek sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessadek.

El cognom Abdessadek en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessadek, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessadek és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessadek

Veure mapa del cognom Abdessadek

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessadek en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessadek, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessadek que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessadek, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessadek. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessadek és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessadek del món

 1. Marroc Marroc (954)
 2. Algèria Algèria (138)
 3. Espanya Espanya (9)
 4. Estats Units Estats Units (5)
 5. Canadà Canadà (4)
 6. Escòcia Escòcia (3)
 7. França França (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessadek en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessadek poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessadek és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessadek és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abdessadek o algun dels cognoms similars a Abdessadek no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdessadek a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdessadek diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdessadik
 2. Abdessamed
 3. Abdessalem
 4. Abdessadki
 5. Abdessamad
 6. Abdessamie
 7. Abdesslem
 8. Abdessalam
 9. Abdessamia
 10. Abdesselem
 11. Abdessemed
 12. Abdeslam
 13. Abdeslami
 14. Abdesslam
 15. Abdesselam
 16. Abdesamad
 17. Abdeslem
 18. Abdesalam
 19. Abdessalami
 20. Abades
 21. Abadez
 22. Abbadessa
 23. Abdeselam
 24. Abdikadir
 25. Abdussalaam
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abdes
 29. Abdek
 30. Abdeselan
 31. Abdis
 32. Abdous
 33. Abdoussi
 34. Abdus
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abd khalid
 38. Abdk
 39. Abdiaziz
 40. Abd karim