Cognom AbdessamiaSaber més respecte al cognom Abdessamia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessamia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessamia.

El cognom Abdessamia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessamia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessamia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessamia

Veure mapa del cognom Abdessamia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessamia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessamia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessamia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessamia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessamia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessamia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessamia del món

 1. Tunísia Tunísia (9)
 2. Marroc Marroc (4)
 3. Algèria Algèria (2)
 4. França França (2)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessamia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessamia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessamia és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessamia és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdessamia. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdessamia ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdessamia tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdessamia que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdessamia o algun dels cognoms similars a Abdessamia no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdessamia a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdessamia diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdessamie
 2. Abdeslami
 3. Abdessamad
 4. Abdessadik
 5. Abdessamed
 6. Abdeslam
 7. Abdesslam
 8. Abdesamad
 9. Abdessalam
 10. Abdessadek
 11. Abdessalem
 12. Abdessalami
 13. Abdessadki
 14. Abdessemed
 15. Abdeselam
 16. Abdussalaam
 17. Abdesselam
 18. Abdesslem
 19. Abdeslem
 20. Abdesalam
 21. Abdesselem
 22. Abbadessa
 23. Abdikadir
 24. Abdoussi
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abdiaziz
 29. Abd karim
 30. Abd ghani
 31. Abdagic
 32. Abd aziz
 33. Abdes
 34. Abdeselan
 35. Abades
 36. Abadias
 37. Abdis
 38. Abdous
 39. Abdus
 40. Avedissian