Cognom AbdelbariSaber més respecte al cognom Abdelbari és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelbari sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelbari.

El cognom Abdelbari en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelbari, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelbari és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelbari

Veure mapa del cognom Abdelbari

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelbari en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelbari, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelbari que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelbari, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelbari. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelbari és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelbari del món

 1. Algèria Algèria (1287)
 2. Egipte Egipte (458)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (278)
 4. França França (36)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (33)
 6. Estats Units Estats Units (12)
 7. Canadà Canadà (11)
 8. Marroc Marroc (9)
 9. Qatar Qatar (9)
 10. Sudan Sudan (9)
 11. Tunísia Tunísia (9)
 12. Anglaterra Anglaterra (4)
 13. Índia Índia (2)
 14. Suècia Suècia (2)
 15. Bulgària Bulgària (1)
 16. Suïssa Suïssa (1)
 17. Grècia Grècia (1)
 18. Guyana Guyana (1)
 19. Jordània Jordània (1)
 20. Kuwait Kuwait (1)
 21. Líbia Líbia (1)
 22. Països Baixos Països Baixos (1)
 23. Singapur Singapur (1)
 24. Síria Síria (1)
 25. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelbari en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelbari poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelbari és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelbari és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelbari tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelbari que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelbari pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelbari, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelbari o algun dels cognoms similars a Abdelbari no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelbari a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelbari diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelbaki
 2. Abdelali
 3. Abdelhadi
 4. Abdelkarim
 5. Abdellahi
 6. Abdellati
 7. Abdelnabi
 8. Abdelati
 9. Abdelhai
 10. Abdelgani
 11. Abdelkarin
 12. Abdelaati
 13. Abdelaali
 14. Abdelbaghi
 15. Abdellali
 16. Abdul bari
 17. Abdelahi
 18. Abdel baki
 19. Abdel-bary
 20. Abdellawi
 21. Abdulbaki
 22. Abdalahi
 23. Abdallahi
 24. Abdela
 25. Abdelaal
 26. Abdelah
 27. Abdelatif
 28. Abdelaziz
 29. Abdelghani
 30. Abdelhady
 31. Abdelhafid
 32. Abdelhak
 33. Abdelhakim
 34. Abdelhalim
 35. Abdelhamid
 36. Abdelhay
 37. Abdelkerim
 38. Abdelkrim
 39. Abdella
 40. Abdellah