Cognom AbdelkefiSaber més respecte al cognom Abdelkefi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkefi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkefi.

El cognom Abdelkefi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkefi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkefi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkefi

Veure mapa del cognom Abdelkefi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkefi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkefi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkefi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkefi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkefi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkefi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkefi del món

 1. Tunísia Tunísia (116)
 2. Qatar Qatar (16)
 3. Canadà Canadà (9)
 4. Bèlgica Bèlgica (8)
 5. Estats Units Estats Units (8)
 6. França França (5)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 8. Alemanya Alemanya (2)
 9. Espanya Espanya (2)
 10. Anglaterra Anglaterra (1)
 11. Líbia Líbia (1)
 12. Marroc Marroc (1)
 13. Mònaco Mònaco (1)
 14. Noruega Noruega (1)
 15. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 16. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkefi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkefi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkefi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkefi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelkefi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelkefi ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelkefi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelkefi que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdelkerim
 2. Abdelkebir
 3. Abdelhedi
 4. Abdelnebi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdelhafid
 8. Abdelkarim
 9. Abdelkrim
 10. Abdellahi
 11. Abdellati
 12. Abdelli
 13. Abdelnabi
 14. Abdelatef
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdelouafi
 18. Abdelkbir
 19. Abdelgani
 20. Abdeltif
 21. Abdelkarin
 22. Abdelbaki
 23. Abdelkadir
 24. Abdelaati
 25. Abdelaali
 26. Abdelkabir
 27. Abdellali
 28. Abdelahi
 29. Abdelloui
 30. Abdelbari
 31. Abdelaoui
 32. Abdeli
 33. Abdellawi
 34. Abdalahi
 35. Abdali
 36. Abdallahi
 37. Abdel
 38. Abdela
 39. Abdelaal
 40. Abdelah