Cognom AbdelkebirSaber més respecte al cognom Abdelkebir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelkebir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelkebir.

El cognom Abdelkebir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelkebir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelkebir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelkebir

Veure mapa del cognom Abdelkebir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelkebir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelkebir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelkebir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelkebir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelkebir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelkebir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelkebir del món

 1. Marroc Marroc (511)
 2. Algèria Algèria (417)
 3. França França (92)
 4. Tunísia Tunísia (40)
 5. Espanya Espanya (12)
 6. Canadà Canadà (5)
 7. Estats Units Estats Units (3)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Síria Síria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelkebir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelkebir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelkebir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelkebir és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelkebir. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelkebir ha anat patint mutacions.

 1. Abdelkbir
 2. Abdelkabir
 3. Abdelkerim
 4. Abdelkadir
 5. Abdelkefi
 6. Abdelnebi
 7. Abdeljaber
 8. Abdelkader
 9. Abdelkarim
 10. Abdelkrim
 11. Abdelnabi
 12. Abdulkadir
 13. Abdelgadir
 14. Abdelhabib
 15. Abdelkarin
 16. Abdeljebbar
 17. Abdelhedi
 18. Abdeljabar
 19. Abdelali
 20. Abdelatif
 21. Abdelaziz
 22. Abdelhadi
 23. Abdelhafid
 24. Abdelhakim
 25. Abdelhalim
 26. Abdelhamid
 27. Abdelkamel
 28. Abdelkazem
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelli
 33. Abdelmajid
 34. Abdelmalik
 35. Abdelmessih
 36. Abdelnour
 37. Abdelqader
 38. Abdelrahim
 39. Abdul-amir
 40. Abdulkarim